Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g82g221kcal13.1g0g18.8g0g
Lohifilee 210g411kcal39.3g0g28.4g0g
Timjami 0.5g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.3g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 14g3.8kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1284kcal106g1.8g94.8g1.6g
Valittu annoskoko313g642kcal53g0.9g47.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g321kcal26.5g0.5g23.7g0.4g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391