Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile179g238kcal33.9g1.3g10.7g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g94g263kcal16.9g0.5g21.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g40g113kcal7.6g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1225kcal116.8g3.6g82.2g0g
Valittu annoskoko313g613kcal58.4g1.8g41.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g306kcal29.2g0.9g20.6g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731