Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha179g298kcal34.1g0g17.9g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 51g33kcal1.6g2.5g1.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g7.7g21kcal0.7g3.9g0.1g1g
Chili paprika punainen5.1g2kcal0.1g0.5g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)10g21kcal0g4.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g48kcal4.2g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g856kcal82g25.8g46.6g2.6g
Valittu annoskoko312g428kcal41g12.9g23.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g214kcal20.5g6.5g11.7g0.7g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905