Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl62g278kcal4.4g39.5g11.7g2g
Voi 25g179kcal0.3g0.1g20.1g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g93g315kcal1.9g2.5g33.4g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g62g167kcal4.9g7.4g12.4g0g
Sokeri 26g107kcal0g26.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Kinuskikastike 31g131kcal0.3g17.5g6.6g0g
Daim 56g8.7g47kcal0.3g5.2g2.8g0g
Liivatelehti, gelatiini2.6g9kcal2.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2491kcal28.6g203g174g4g
Valittu annoskoko313g1245kcal14.3g101.5g87g2g
Annoskoko puolitettuna156g623kcal7.2g50.8g43.5g1g
Arvot/100g100g398kcal4.6g32.5g27.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939