Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 37g121kcal3.7g21.3g1.3g4.2g
Rusina 12g34kcal0.3g6.9g0.1g1.1g
Aprikoosi, kuivattu 9g20kcal0.5g4g0g0.7g
Auringonkukansiemen 9g55kcal2.1g1.2g4.5g0.6g
Mantelilastu (A la meira)6.9g41kcal1.7g0.5g3.7g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g4.6g16kcal0g4.1g0g0.2g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g4.6g13kcal0.2g3.1g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 229g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g604kcal17g83g19.2g14.4g
Valittu annoskoko313g302kcal8.5g41.5g9.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna156g151kcal4.3g20.8g4.8g3.6g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.3g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997