Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 51g176kcal5.2g35.9g0.6g1.8g
Leivinjauhe 2.6g4.6kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g86kcal0.1g0.1g9.5g0g
Maito, Kevyt40g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl43g56kcal5.7g0.1g3.6g0g
Sokeri 34g136kcal0g33.5g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g7.9g30kcal0g7.3g0.1g0g
Korppujauho 1.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g118g40kcal0.2g8.4g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1127kcal25.6g183.4g29.6g8g
Valittu annoskoko312g563kcal12.8g91.7g14.8g4g
Annoskoko puolitettuna156g282kcal6.4g45.9g7.4g2g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068