Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 122g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 36g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Palsternakka 13g8.6kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Paprika, punainen7.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 21g7.3kcal1g0.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska 51g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.2kcal0.3g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g135kcal5.2g19.4g2.2g7.6g
Valittu annoskoko313g67kcal2.6g9.7g1.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g34kcal1.3g4.9g0.6g1.9g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820