Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria124g247kcal10.9g12.3g17.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 124g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix28g14kcal0.4g2.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g14g125kcal0g0g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g823kcal24.2g40.4g62.8g1g
Valittu annoskoko313g412kcal12.1g20.2g31.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g206kcal6.1g10.1g15.7g0.3g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823