Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g207g141kcal3.3g30.8g0.2g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow12g17kcal0.9g1.5g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)41g35kcal0.4g1.4g2.9g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)21g54kcal5.4g0.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g493kcal20g68g14.8g0g
Valittu annoskoko313g247kcal10g34g7.4g0g
Annoskoko puolitettuna156g123kcal5g17g3.7g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438