Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g52g234kcal4g35.4g8.3g1.9g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)26g164kcal0g0g18.2g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g104g240kcal0.4g12.5g20.8g0.5g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g52g57kcal0.3g7.8g2.6g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)78g399kcal3.5g44.5g26.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2189kcal16.4g200.4g153g15.8g
Valittu annoskoko313g1095kcal8.2g100.2g76.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna156g547kcal4.1g50.1g38.3g4g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496