Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g117g27kcal1.6g4g0.5g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g2.9g6.9kcal0.1g0.8g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl59g199kcal1.2g1.8g20.5g0g
Katkarapu 106g72kcal15.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g667kcal37.8g17.2g48.8g0.8g
Valittu annoskoko312g334kcal18.9g8.6g24.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g167kcal9.5g4.3g12.2g0.2g
Arvot/100g100g107kcal6g2.8g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528