Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha138g229kcal26.2g0g13.8g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)69g45kcal2.2g3.3g2.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g18g57kcal1.6g9.3g1.1g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Valkosipuli 5.5g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g806kcal70.8g32.6g42.6g5.6g
Valittu annoskoko313g403kcal35.4g16.3g21.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g202kcal17.7g8.2g10.7g1.4g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675