Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g99g94kcal6.9g14.8g1g7.9g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g86g291kcal12g0g26.5g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g69g14kcal1.7g0.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.6g8.9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 21g71kcal0.4g0.6g7.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1039kcal44g37.6g78.6g17g
Valittu annoskoko313g520kcal22g18.8g39.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna156g260kcal11g9.4g19.7g4.3g
Arvot/100g100g166kcal7g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272701