Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 43g91kcal4.3g0.4g8.2g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g65g37kcal0.9g8g0.1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 26g7.7kcal0.5g0.9g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 172g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix4.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Ruohosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g284kcal11.8g20.2g17g1.6g
Valittu annoskoko313g142kcal5.9g10.1g8.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g71kcal3g5.1g4.3g0.4g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845