Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.1kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7.2g9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g77kcal1.8g12.6g2g2g
Valittu annoskoko312g38kcal0.9g6.3g1g1g
Annoskoko puolitettuna156g19kcal0.5g3.2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273720