Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g68g15kcal0.7g3g0g1.4g
Tonnikala öljyssä 38g73kcal10.4g0g3.4g0g
Kesäkurpitsa81g14kcal0.3g2g0.5g0.6g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 9g81kcal0g0g9.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g83g29kcal0.8g5.7g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g443kcal25.4g25g27g7.4g
Valittu annoskoko313g221kcal12.7g12.5g13.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g111kcal6.4g6.3g6.8g1.9g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741