Tonnikala-makaronigratiini

4 dl (250 g) Pirkka makaronia
1 kasvisliemikuutio
1 tlk (200 g) Pirkka tonnikalaa öljyssä
1 ps (200 g) Pirkka kasvissuikaleita (pakaste)
1/2 ps (à 200 g) Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 tlk (390 g) Pirkka yrtti-tomaattimurskaa
2 tl Pirkka pizzamaustetta
1/2 tl suolaa
mustapippuria
Pinnalle
1 ps (150 g) Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
Vaihe 1
Keitä makaronit kypsiksi liemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta makaronit ja tonnikala.

Vaihe 2
Kuullota kasvissuikaleet, sipulit ja hienonnettu valkosipuli öljyssä.

Kaada joukkoon tomaattimurska.

Mausta pizzamausteella, suolalla ja pippurilla.

Vaihe 3
Sekoita kasvisseos, makaronit ja tonnikala keskenään.

Kaada seos uunivuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Gratinoi 225 asteessa 10 - 15 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Tibia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 46g87kcal12.5g0g4.1g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras100g351kcal13.5g65.7g2.9g6g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g100g41kcal1.4g8.1g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g60g216kcal16.8g1.2g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1499kcal88.4g150g59g12g
Valittu annoskoko313g750kcal44.2g75g29.5g6g
Annoskoko puolitettuna156g375kcal22.1g37.5g14.8g3g
Arvot/100g100g240kcal14.1g24g9.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274880