Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 170g47kcal2g6.9g0.3g3.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.5g7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Paprika punainen 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow48g41kcal2.2g7.2g0.2g2.4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)44g18kcal0.8g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g253kcal11g41.4g2.4g14.4g
Valittu annoskoko313g126kcal5.5g20.7g1.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna156g63kcal2.8g10.4g0.6g3.6g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.6g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910