Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g62g198kcal7.4g0.2g18.5g0g
Herkkusieni säilyke 84g14kcal1.8g0.2g0.3g2g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3kcal0g0g0.3g0g
Punaviini 18g13kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g127g417kcal16.7g82.2g2.4g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1301kcal52.4g167.2g43g22.4g
Valittu annoskoko313g651kcal26.2g83.6g21.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna156g325kcal13.1g41.8g10.8g5.6g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981