Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 92g204kcal16.1g0g15.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 161g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss9g31kcal2g0g2.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 46g152kcal0.9g1.4g16.1g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g4.6g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g865kcal42.8g10.8g72.4g2.2g
Valittu annoskoko313g433kcal21.4g5.4g36.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g216kcal10.7g2.7g18.1g0.6g
Arvot/100g100g138kcal6.8g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134