KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 44g14kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Kukkakaali 44g11kcal0.8g1g0.1g1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g44g27kcal0.7g5.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl29g25kcal0.4g1.3g2.1g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g52g57kcal9.3g0.8g1.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g22g55kcal4.2g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g421kcal33.2g29g18g8g
Valittu annoskoko312g211kcal16.6g14.5g9g4g
Annoskoko puolitettuna156g105kcal8.3g7.3g4.5g2g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146