Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)49g173kcal6.7g32.4g1.4g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha99g164kcal18.8g0g9.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow99g79kcal4.2g12.8g0.9g3.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g62g68kcal1.9g2g6.2g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1033kcal63.2g94.4g44.2g12.2g
Valittu annoskoko313g517kcal31.6g47.2g22.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna156g258kcal15.8g23.6g11.1g3.1g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390