Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 139g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3g7.9kcal0.3g0.3g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g55g33kcal0.8g7.2g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g92kcal10.5g0g5.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g28g8.3kcal0.2g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g332kcal24g20.6g16.4g2.2g
Valittu annoskoko312g166kcal12g10.3g8.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g83kcal6g5.2g4.1g0.6g
Arvot/100g100g53kcal3.8g3.3g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177