Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu119g263kcal10.1g7.8g21.5g1.7g
Ketsuppi, Felix9g8.1kcal0.1g1.9g0g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.5g0.2g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka41g23kcal0.2g5.7g0g0.4g
Ruokakerma 5%, Valio75g49kcal1.1g3.1g3.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)60g155kcal15.5g0.9g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1019kcal54.8g41.4g71.6g4.6g
Valittu annoskoko313g510kcal27.4g20.7g35.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g255kcal13.7g10.4g17.9g1.2g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493