Jauhoton pizzapohja LCHF

Ainekset:
4 kananmunankeltuaista
4 kananmunanvalkuaista
4rkl Lindahlsin Venäläistä jogurttia
1/2tl suolaa
1dl juustoraastetta

Tee näin:
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sekoita taikinan muut
aineet keskenään tasaiseksi massaksi.

Sekoita valkuaisvaahto ja
muut ainekset (massa) varovasti keskenään tasaisesti.

Levitä taikina
uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa kunnes pintaan muodostuu pieniä
ruskeita täpliä.

Täytä kuten tavallinen pizza mieluisilla täytteillä ja paista 250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä.

Vinkki: anna pizzan jäähtyä hetki ennen viipaloimista, jotta leikkaaminen sujuisi helpommin.

Reseptin lahde: www. lindahls.

fi

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 156g223kcal19.5g0.5g16g0g
Venäläinen jogurtti (Lindahls), annos 100g85g156kcal3g3.4g14.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa71g213kcal16.3g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1184kcal77.6g7.8g93.6g0g
Valittu annoskoko313g592kcal38.8g3.9g46.8g0g
Annoskoko puolitettuna156g296kcal19.4g2g23.4g0g
Arvot/100g100g189kcal12.4g1.2g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277620