Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 168g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 112g37kcal0.7g6.2g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.7g2kcal0g0.1g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g22g27kcal0.7g1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g172kcal3.2g16.8g8.6g6g
Valittu annoskoko313g86kcal1.6g8.4g4.3g3g
Annoskoko puolitettuna156g43kcal0.8g4.2g2.2g1.5g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011