Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 126g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus44g29kcal0.7g6.6g0g0.6g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä51g34kcal1.6g6.1g0.4g1.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell89g97kcal20.4g0g1.9g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.8g7.8kcal0.2g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g337kcal45.8g26.4g5.6g4.2g
Valittu annoskoko313g168kcal22.9g13.2g2.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g84kcal11.5g6.6g1.4g1.1g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084