Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)71g248kcal10.6g47.4g1.8g2.1g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g33g37kcal4.9g0.3g1.7g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g48g193kcal11.1g0g15.9g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss33g18kcal1.9g1.8g0.2g1g
Maissi jyvät 33g48kcal0.9g8.5g0.8g1.2g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g22g6.5kcal0.4g1.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 67g43kcal2.1g3.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1214kcal64.8g125.6g48g8.6g
Valittu annoskoko313g607kcal32.4g62.8g24g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g304kcal16.2g31.4g12g2.2g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741