Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g107g90kcal1.2g19.5g0.4g1.9g
Canderel makeutusjauhe45g171kcal1.3g41.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 22g84kcal0g1.2g8.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g22g16kcal0.4g0.7g1.2g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 87g297kcal8.8g60.7g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1428kcal29.8g253.2g30.2g10g
Valittu annoskoko312g714kcal14.9g126.6g15.1g5g
Annoskoko puolitettuna156g357kcal7.5g63.3g7.6g2.5g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917