Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 192g155kcal3g32.3g0.1g5.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g33kcal0.5g1.7g2.7g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g390kcal7.8g70.6g5.6g12.4g
Valittu annoskoko313g195kcal3.9g35.3g2.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna156g98kcal2g17.7g1.4g3.1g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920