Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 100g344kcal10.2g70.2g1.2g3.5g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 132g35kcal4.4g4.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 53g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g179kcal0g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1278kcal41.2g155.8g51.6g7g
Valittu annoskoko313g639kcal20.6g77.9g25.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g320kcal10.3g39g12.9g1.8g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589