Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 165g366kcal28.9g0g28.1g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale4.1g2.5kcal0.4g0.2g0g3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 28g82kcal5g0.3g6.9g0g
Pinaatti 69g9kcal1.1g0.3g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1015kcal78.8g3.4g76.6g8.4g
Valittu annoskoko312g508kcal39.4g1.7g38.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g254kcal19.7g0.9g19.2g2.1g
Arvot/100g100g163kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894