Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g32g55kcal6.1g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka21g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)76g30kcal1.3g6.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 116g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g2.1g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g49g20kcal0.7g3.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g239kcal18g22.8g7.8g0.8g
Valittu annoskoko312g119kcal9g11.4g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g60kcal4.5g5.7g2g0.2g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.6g1.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934