Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)217g244kcal50g0g4.6g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus45g59kcal1.4g0.9g5.9g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g50g140kcal9g0.2g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g884kcal120.8g2.2g44g0g
Valittu annoskoko313g442kcal60.4g1.1g22g0g
Annoskoko puolitettuna156g221kcal30.2g0.6g11g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129