Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g63g85kcal13.8g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika, punainen36g9kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g116g41kcal1.2g7.9g0.6g1.6g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g19g73kcal0.4g0.5g7.9g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g13g16kcal0.3g0.8g1.2g0.2g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g4.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen39g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g517kcal33g37.2g26g7.2g
Valittu annoskoko313g259kcal16.5g18.6g13g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal8.3g9.3g6.5g1.8g
Arvot/100g100g83kcal5.3g6g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281258