Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali173g37kcal2.1g5.9g0.3g3.6g
Jauheliha, sika-nauta 69g153kcal12.1g0g11.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g22g8.9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Aurajuusto14g47kcal2.8g0g4g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g35g118kcal0.7g1g12.1g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g727kcal36g17.4g56.6g7.2g
Valittu annoskoko312g364kcal18g8.7g28.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g182kcal9g4.4g14.2g1.8g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072