Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki135g92kcal16.5g5.3g0.3g0g
Edam 24% (Arla)81g260kcal21.1g0g19.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu74g93kcal8.1g0.2g6.6g0g
Vehnälese 6.5g15kcal0.9g1g0.3g2.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 13g40kcal1.1g7.2g0.2g1.8g
Leivinjauhe 2.7g4.8kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1008kcal95.6g29.4g53.8g8.4g
Valittu annoskoko313g504kcal47.8g14.7g26.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g252kcal23.9g7.4g13.5g2.1g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577