Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 58g47kcal0.9g9.8g0g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Selleri, annos 50g12g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Lanttu 23g6.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g29g35kcal1g1.1g2.9g0g
Herne 23g16kcal1.2g2.2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g267kcal8g39.4g6.6g7.4g
Valittu annoskoko313g134kcal4g19.7g3.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g67kcal2g9.9g1.7g1.9g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644