Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g11g51kcal2.2g0.1g4.7g2.9g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g11g64kcal2.5g2.2g5.5g0.7g
Siirappi 10g31kcal0g7.7g0g0g
Hiiva, 50g3.7g2.3kcal0.5g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale37g126kcal5.2g20.8g2.5g1.7g
Grahamjauho 104g341kcal11g63.2g2.3g10.3g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl30g101kcal4.2g19g0.9g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1434kcal51.2g226g31.8g34.4g
Valittu annoskoko312g717kcal25.6g113g15.9g17.2g
Annoskoko puolitettuna156g359kcal12.8g56.5g8g8.6g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283286