Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g63g21kcal0.1g4.4g0.2g1.1g
Vehnänalkiopasta plus (torino)47g169kcal8g31.4g1g1.6g
Maissi (makea), Rainbow47g38kcal1g6.1g0.5g1.7g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen41g33kcal0.2g8.1g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss47g25kcal2.7g2.5g0.2g1.5g
Kurkku, tuore31g3.1kcal0.2g0.5g0g0.2g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)22g24kcal5.5g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g16g28kcal0.2g2.5g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g680kcal35.8g111g7.6g12.4g
Valittu annoskoko313g340kcal17.9g55.5g3.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna156g170kcal9g27.8g1.9g3.1g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=28376