Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika keskiarvo 53g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)83g101kcal1.8g22.5g0.2g0.7g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )61g86kcal8g4g4.3g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)50g81kcal12.4g0.4g3.3g0g
Juustodippi, Pirkka 300g33g43kcal1g0.6g4.1g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka17g65kcal4g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g790kcal55.8g61.6g34.8g4g
Valittu annoskoko313g395kcal27.9g30.8g17.4g2g
Annoskoko puolitettuna156g198kcal14g15.4g8.7g1g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.9g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283887