Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 140g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Herkkusieni 50g7.9kcal1g0.1g0.2g0.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]20g67kcal2.4g0g7.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl80g272kcal1.6g2.4g28g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g809kcal17.2g12.4g77g3.4g
Valittu annoskoko313g404kcal8.6g6.2g38.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g202kcal4.3g3.1g19.3g0.9g
Arvot/100g100g129kcal2.8g2g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412