Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu36g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl24g82kcal0.5g0.7g8.4g0g
Kaurahiutale 12g45kcal1.7g6.9g0.9g1.2g
Atria kevyt jauheliha211g358kcal40g0g21.1g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g30g99kcal4.8g1.7g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1259kcal101.8g18.8g83.4g2.4g
Valittu annoskoko312g629kcal50.9g9.4g41.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g315kcal25.5g4.7g20.9g0.6g
Arvot/100g100g202kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203