PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 177g68kcal0.5g12.5g0.2g6.1g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.4g0.4g1.2g
Sokeri 23g93kcal0g22.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g19g102kcal0.1g0.1g11.3g0g
Maito, Kevyt12g5.6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g914kcal20.4g124.2g33.2g14.6g
Valittu annoskoko313g457kcal10.2g62.1g16.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna156g229kcal5.1g31.1g8.3g3.7g
Arvot/100g100g146kcal3.3g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219