Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g185g65kcal4.6g6.5g0g4.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g53g148kcal10.1g0g11.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 48g36kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g27g6.4kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g512kcal32.2g29.4g23.8g11.2g
Valittu annoskoko313g256kcal16.1g14.7g11.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna156g128kcal8.1g7.4g6g2.8g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493