Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 107g153kcal13.4g0.3g11g0g
Taloussuklaa, Fazer65g335kcal2.5g36.5g19.5g3.5g
Valkosuklaa panda, levy 130g26g146kcal2.2g14.3g8.9g0g
Vispikerma Flora 20%114g251kcal3.4g5.7g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1770kcal43g113.6g124.4g7g
Valittu annoskoko312g885kcal21.5g56.8g62.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g442kcal10.8g28.4g31.1g1.8g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452