Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%67g113kcal13.3g0g6.7g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino67g227kcal15.3g35.3g2.5g4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 107g36kcal3.3g5.2g0.1g0g
Ketsuppi, Felix6.7g6kcal0.1g1.4g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.7g24kcal1.9g0.1g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 16g20kcal1.8g0g1.4g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho 2.7g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g962kcal77.8g90.8g31g9.2g
Valittu annoskoko313g481kcal38.9g45.4g15.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g241kcal19.5g22.7g7.8g2.3g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.5g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649