Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g75g101kcal6.7g13.7g2g3.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)103g36kcal1g7.1g0.5g1.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Voi 8.3g61kcal0.1g0g6.8g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g28g109kcal0.6g0.7g11.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki56g45kcal7.2g1.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g942kcal32.4g48.6g69.4g10.2g
Valittu annoskoko312g471kcal16.2g24.3g34.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g236kcal8.1g12.2g17.4g2.6g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143