Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g65g22kcal2.2g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g164kcal4.9g33.4g0.6g1.7g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g4.9g32kcal0g0g3.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki41g23kcal3.5g2g0.1g0g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g16g13kcal3.3g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 18g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Oltermanni 17%34g90kcal10g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g789kcal56.6g77.6g27.2g3.4g
Valittu annoskoko313g395kcal28.3g38.8g13.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g197kcal14.2g19.4g6.8g0.9g
Arvot/100g100g126kcal9.1g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339