Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 199g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g16g19kcal0.4g1g1.4g0.2g
Ruokakerma Valio 4% K&P57g34kcal0.6g2.6g2.3g0.3g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g8.5g29kcal0.9g5.9g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g262kcal7.6g33.2g9.6g5.6g
Valittu annoskoko313g131kcal3.8g16.6g4.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g66kcal1.9g8.3g2.4g1.4g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810